Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Stijn, een jonge alleenstaande kerel van 26 die begin 2016 een huis gekocht heeft. Om later terug te kunnen kijken naar waarschijnlijk het grootste project van m’n leven heb ik deze blog aangemaakt. Uiteraard is het ook plezant voor familie, vrienden, kennissen en zelfs onbekende liefhebbers om het verloop dit project te volgen. Je zal hier de verschillende fases van mijn renovatie zien in beeld en tekst, met hier en daar een tip erbij. Zo kan jij als lezer bepalen hoe het wel (of juist niet) moet mocht je ooit zelf dergelijke uitdaging aangaan.

Als waarschuwing wil ik al meedelen dat ik helemaal geen ervaring heb met renoveren, laat staan in de bouwwereld. Wees dus mild als ik blunders bega of zondig tegen bouwkundige wetten. Als burgerlijk ingenieur in de computerwetenschappen ben ik vlot met IT, maar gelukkig heb ik geen twee linkerhanden 🙂