Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Stijn, een kerel van 27 die begin 2016 een huis gekocht heeft. Om later terug te kunnen kijken naar waarschijnlijk het grootste doe-het-zelf project van m’n leven heb ik deze blog aangemaakt. Uiteraard is het ook plezant voor familie, vrienden, kennissen en zelfs onbekende liefhebbers om het verloop van dit project te volgen. Je zal hier de verschillende fases van mijn renovatie kunnen zien in beeld en tekst, met hier en daar wat tips erbij. Zo kan jij als lezer bepalen hoe het wel (of juist niet) moet mocht je ooit zelf dergelijke uitdaging aangaan.

Als waarschuwing wil ik al meedelen dat ik helemaal géén ervaring heb met renoveren, laat staan in de bouwwereld in het algemeen. Wees dus mild als ik blunders bega of zondig tegen bouwkundige wetten. Als burgerlijk ingenieur in de computerwetenschappen ben ik vlot met IT, maar gelukkig heb ik geen twee linkerhanden 🙂